Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Κόκκινη κυριαρχία

Υστερα από τη μάλλον απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από τη Λουμπλιάνα, ο Ολυμπιακός χτες ξέσπασε στο ΣΕΦ πάνω στη Βίρτους Μπολόνια με το εντυπωσιακό σκορ 104-76. Η ομάδα του Πίνι Γκέρσον ήταν από την αρχή το αφεντικό και έτσι έφτασε σε μια πολύ άνετη επικράτηση. Μασιγιάουσκας (24 πόντοι), Γουντς (23 π.) και Τζάκσον (23 π.) ήταν οι κορυφαίοι των «ερυθρολεύκων».

  • Απ' ό,τι φαίνεται το ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την 3η αγωνιστική στην Α1 θα συνεχιστεί για καιρό. Αιτία το επίμαχο βίντεο από το τμήμα μάρκετινγκ των «πρασίνων», το οποίο άφηνε προσβλητικά υπονοούμενα για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Πίνι Γκέρσον. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε χτες δυο επιστολές προς την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού και του ΕΣΑΚΕ. Από τη Λίγκα των ομάδων της Α1 ζητάει να πάρει θέση, ενώ η αντίστοιχη προς την «πράσινη» ΚΑΕ έχει το ύφος της προειδοποίησης για δικαστικά μέτρα.
  • Νωρίς νωρίς τελείωσε η περιπέτεια του Μηνά Γκέκου στον πάγκο του Πανιώνιου, αφού από χτες ο Ελληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάτης του θα είναι Νέναντ Μάρκοβιτς που έχει δουλέψει στην εθνική Βοσνίας, ενώ υπήρξε πρώην παίκτης των Νεοσμυρνιωτών και του Ολυμπιακού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ