Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Κατάληψη επ' αόριστον στα γραφεία του ΟΑΕΔ στη Νάουσα πραγματοποίησαν από χτες το πρωί οι απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί της Νάουσας και διεκδίκησαν ένταξη όλων στην ειδική επιδότηση της ανεργίας ανεξάρτητα από προϋποθέσεις και διασφάλιση ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων για όλους. Χαρακτήρισαν προκλητική την απάντηση του ΟΑΕΔ ότι, δηλαδή, δεν πρόκειται να γίνει «γραμματοκομιστής» των αιτημάτων τους.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ζακύνθου διοργανώνει σήμερα στις 9 π.μ. το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο του νησιού, αντιδρώντας στη δίωξη του Δ. Συγούρου, του Δ. Κόμη (πρώην πρόεδρος και γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου, αντίστοιχα) και του Δ. Στεριώτη, στελέχους του ΠΑΜΕ, που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του νησιού.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κλειστά θα είναι από 19-30 Νοέμβρη τα πρωινά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, ενώ δε θα πραγματοποιηθεί κανένα από τα προγραμματισμένα χειρουργεία (εκτός των καρκινοπαθών και των επειγόντων) λόγω των κινητοποιήσεων της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ). Η ΕΝΙΘ έχει προγραμματίσει επίσης απεργία από 3-7 Δεκέμβρη με μισθολογικά αιτήματα και για την πρόσληψη γιατρών στα νοσοκομεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ