Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών

Αύριο Κυριακή 25/11/07:

  • Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ και άλλους πατριώτες, που εκτελέστηκαν στο λόφο του Μεζούρλου, στην περίοδο 1946 - 1949, διοργανώνουν (11 π.μ.), στο χώρο των εκτελέσεων, τα παραρτήματα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ, της ΠΕΕΠΠ και ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.
  • Η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) διοργανώνει (4.00 μ.μ.), εκδήλωση για τα 90 χρόνια της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, την Εθνική Αντίσταση και το ΔΣΕ. Θα γίνει στην αίθουσα της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2).
  • Εκδήλωση προς τιμήν των 66 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ και των 90 χρόνων από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση πραγματοποιούν, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα 3 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, οι αντιστασιακές οργανώσεις ΠΕΑΕΑ και ΠΕΕΠΠ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Τη Δευτέρα 26/11/07:

  • Η ΠΕΑΕΑ Λακωνίας διοργανώνει, (11 π.μ.), εκδήλωση μνήμης για να τιμήσει τους 118 πατριώτες που οι κατακτητές σκότωσαν στο Μονοδένδρι Λακωνίας.
  • Τα παραρτήματα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν, (6 μμ), εκδήλωση τιμής για την επέτειο του Γοργοπόταμου, στην αίθουσα της Αντίστασης και της Επιτροπής Ειρήνης (Κύπρου και Ηλιουπόλεως) όπου θα μιλήσει ο Νίκος Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας του ΚΚΕ.
  • Ο Σύνδεσμος Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ, πραγματοποιεί, (7 μ.μ.), την εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του στα γραφεία του (Δουκίσης Πλακεντίας 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ