Παρασκευή 18 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΕΒΑΘ: Κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης της ΣΕΒΑΘ πραγματοποίησαν χθες από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στελέχη του ΠΑΜΕ, μαζί με τους εργαζόμενους του εργοστασίου που άφησαν το πόστο τους και μπήκαν δυναμικά στην κινητοποίηση. Απαίτησαν να σταματήσει η επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων και η επίθεση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά τους δικαιώματα. Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του συναδέλφου τους, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, Αλέξη Δημητριάδη. Την επόμενη Πέμπτη, συζητείται σε δεύτερο βαθμό η προσφυγή της ΣΕΒΑΘ, με την οποία παρέπεμψε τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στην επιτροπή του άρθρου 15, με το αίτημα της απόλυσης. Σε πρώτο βαθμό, το αίτημα της ΣΕΒΑΘ απορρίφθηκε.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σωματείο Καθαριστριών Δημόσιων Σχολείων Νομαρχίας Πειραιά. Η εκλογική διαδικασία θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (6ος όροφος). Σήμερα Παρασκευή, η ψηφοφορία θα διεξάγεται από τις 5 μ.μ. - 9 μ.μ. Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή θα γίνεται από τις 10 π.μ. - 6 μ.μ.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ «Sisko» («Σίσκο») θα προβληθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, αύριο Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου (πλ. Μητροπόλεως 10).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ