Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Η «παρέλαση» μαρτύρων συνεχίζεται...

«Υπερωρίες» δουλεύουν οι δικαστικοί που έχουν αναλάβει να ξεδιαλύνουν τη βρώμικη υπόθεση Ζαχόπουλου, αλλά και τις παράπλευρες υποθέσεις που έχουν εμφανιστεί. Η εισαγγελέας Μαρία Γκανέ, που διενεργεί έρευνα για τις καταγγελίες Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να καλέσει και άλλους μάρτυρες, αναμένεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρώσει την έρευνά της.

Υπενθυμίζουμε ότι η έρευνα αυτή ξεκίνησε μετά την καταγγελία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ότι ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρος Κλαδάς, μέσω του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμου, του ζήτησε να μην αναφέρει το όνομά του στην υπόθεση Ζαχόπουλου και αυτός θα «ρίξει στα μαλακά» τον Θέμο Αναστασιάδη στην έρευνα που είχε αρχίσει η Υπ ΕΕ για συγκεκριμένη κατάθεση ποσού σε γαλλική τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας που κάνει η εισαγγελέας αντίγραφο της δικογραφίας θα αποσταλεί στον ανακριτή Δημήτρη Οικονόμου, που εξετάζει την υπόθεση εκβίασης του Χρήστου Ζαχόπουλου. Μεταξύ των θεμάτων που ερευνά ο ανακριτής είναι και το αν σχετίζεται ο εκβιασμός του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού με το ποσό της κατάθεσης του Αναστασιάδη στη γαλλική τράπεζα. Φυσικά, η έρευνα του ανακριτή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την κατάθεση του Ζαχόπουλου, η οποία δεν αναμένεται νωρίτερα από ένα μήνα.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ακουστεί ηχηρό όνομα εμπλεκόμενο στην υπόθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ