Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε άλλες πόλεις

Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην επαρχία, οι οποίες ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ στο Ηράκλειο Κρήτης που ξεκίνησε χτες θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή, οπότε θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Πάρκο Γεωργιάδη.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 8 μ.μ., με συζήτηση για τις νέες εργασιακές σχέσεις και το ρόλο του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Θα ακολουθήσει ροκ συναυλία και στις 10 μ.μ. θα μιλήσει ο Ανδρέας Φραγκέας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Αμέσως μετά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία από τους «Συνήθεις Υποπτους».

Αύριο Κυριακή στις 8 μ.μ., το πρόγραμμα ξεκινά με ένα αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, ακολουθεί στις 9 μ.μ. η ομιλία του Σπ. Στριφτάρη και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με λατινοαμερικάνικη και αργότερα ρεμπέτικη μουσική.

Στη Χαλκίδα

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων του κεντρικού διημέρου του Φεστιβάλ των οργανώσεων Εύβοιας της ΚΝΕ, που πραγματοποιείται στο πάρκο του Βούρκου, στη Χαλκίδα. Απόψε, το πρόγραμμα θ' ανοίξει με παραδοσιακούς χορούς και στις 8.45 μ.μ. θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν τα συγκροτήματα «Abomination», «Carpe Diem», «Season», «Ιριδα» και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με ρεμπέτικο γλέντι.

Στη Λαμία

Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων σήμερα και για τη Λαμία. Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πάρκου, όπου έχει στηθεί το φεστιβάλ, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με έντεχνο λαϊκό τραγούδι.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο, στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι οι εξής:

- Στην Αμφισσα, στις 8.30 μ.μ., η εκδήλωση έχει θέμα: «Παιδεία» και θα μιλήσει ο Μίλτος Βακαλόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα συμμετάσχει και ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα.

- Στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Σολωμού, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Νέες εργασιακές σχέσεις». Η εκδήλωση περιλαμβάνει συζήτηση, ομιλία και συναυλίες από νεανικά μουσικά συγκροτήματα.

- Στην παραλία της Ηγουμενίτσας, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με νεανικό ερασιτεχνικό συγκρότημα.

- Στο Μεσολόγγι, στην πλατεία Δημαρχείου, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει η Ελένη Γεροπαναγιώτη, γραμματέας του ΝΣ Μεσολογγίου της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία από τοπικό μουσικό συγκρότημα.

- Στο Μενίδι Αττικής, στον καταυλισμό Λαθέα Β`, στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού ένα χρόνο μετά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ