Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο για την Υγεία

Τη Δευτέρα, στις 11 π.μ., στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο

Συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας με αιχμή διεκδίκησης, μεταξύ άλλων, την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις δημόσιες μονάδες Υγείας και την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του νέου νοσοκομείου, πραγματοποιείται στην Κέρκυρα, τη Δευτέρα 3 Μάρτη, στις 11 π.μ. έξω από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο από τοπικά σωματεία και φορείς.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται μετά από πρόσφατη ευρεία σύσκεψη αντιπροσώπων από τοπικά σωματεία και φορείς που έγινε με πρωτοβουλία της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, όπου εκφράστηκε η ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στην εντεινόμενη πολιτική υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης των δημόσιων δομών Υγείας, τα αποτελέσματα της οποίας βιώνουν εργαζόμενοι και ασθενείς. Σε αυτήν την κατεύθυνση το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να δώσουν ηχηρό αγωνιστικό μήνυμα με τη συμμετοχή τους στο επικείμενο συλλαλητήριο.

Τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Ξενοδοχοϋπαλλήλων καλούν επίσης σε συμμετοχή για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία ενάντια σε κάθε μορφή επιχειρηματικής δράσης. Απόφαση συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχει λάβει το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ καθώς και η τοπική ΕΛΜΕ, ενώ το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 10.30 π.μ.- 1.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ