Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ»
Υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση

Μετά τις αντιδράσεις και τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, ο διοικητής ανακάλεσε τα όσα προκλητικά έγραφε σε επιστολή του προς το Σωματείο

Να ανακαλέσει την απειλητική επιστολή προς το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμού» (ΣΕΝΕ) υποχρεώθηκε χτες ο διοικητής, μετά τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο, των ταξικών συνδικάτων και του ΚΚΕ. Ο διοικητής, Αντώνιος Κονταράτος, αναδιπλώνεται σε νέα επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΣΕΝΕ, Ηλία Σιώρα, καθώς σε προηγούμενη παρέμβασή του επιχείρησε να συσχετίσει το σωματείο με «βομβιστές» και προειδοποιούσε ότι θα καλούσε τον εισαγγελέα υπηρεσίας σε περίπτωση που το Σωματείο προχωρούσε στη χτεσινή ενημερωτική συγκέντρωση στο χώρο των χειρουργείων!

Χτες το πρωί εκφράστηκε πολύμορφα η αλληλεγγύη στη συγκέντρωση των εργαζομένων στα χειρουργεία και στη συνέχεια έγιναν παρεμβάσεις στο διοικητή του νοσοκομείου. Παραβρέθηκε και έκανε παράσταση στο διοικητή αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος υπογράμμισε στους εργαζόμενους την ανάγκη καταδίκης του αυταρχισμού ως προέκτασης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης στο χώρο του νοσοκομείου.

Επίσης, παραβρέθηκαν και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους ο Χρήστος Κατσώτης, εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, και η Λέττα Μεθωνιού, εκ μέρους του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, καλώντας τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 13 του Μάρτη 2008. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες απ' τα Συνδικάτα των Οικοδόμων, Λιθογράφων, Μετάλλου, Ποτών - Τροφίμων και Εμποροϋπαλλήλων -Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Στη συνέχεια έκαναν παράσταση στο διοικητή, ενώ ακολούθησε μια ακόμα παράσταση από αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ και του ΣΕΝΕ.

Η δραστηριότητα του ΣΕΝΕ θα συνεχιστεί, όπως είχε προγραμματιστεί, την επόμενη βδομάδα. Η ΕΣΑΚ και η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Γιατρών με κοινή ανακοίνωσή τους καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες που έχει εξαγγείλει το Σωματείο, τονίζοντας ότι «η μαζικοποίηση των επερχόμενων κινητοποιήσεων και η ρήξη με την εφαρμοζόμενη πολιτική είναι η πιο ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν τους εργαζόμενους στο περιθώριο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ