Πέμπτη 6 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στοιβάζονται παιδιά σε Παιδικούς Σταθμούς

Την κατάσταση που επικρατεί στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αθήνας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», Στέλιος Λάμπρου, ο οποίος επισκέφτηκε τους σταθμούς της γειτονιάς των Πετραλώνων, οι οποίοι έκλεισαν εξαιτίας της σεισμικής τους τρωτότητας.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τον 8ο Παιδικό Σταθμό, στον οποίο, πλέον έχουν μεταφερθεί και τα παιδιά που ήταν στον 7ο Σταθμό, ο οποίος έκλεισε, καθώς και τον 6ο Παιδικό Σταθμό, όπου στεγάζεται και ο 10ος που επίσης «σφραγίστηκε».

Μαζί με τον Στ. Λάμπρου ήταν και γονείς των παιδιών που διαμαρτύρονται διότι με τη νέα κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, τα παιδιά στην κυριολεξία στοιβάζονται. Οι γονείς, μάλιστα, προχώρησαν και σε υπόμνημα προς το δήμαρχο Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, όπου και επισημαίνουν την «ακαταλληλότητα» των Σταθμών. Ακαταλληλότητα την οποία διαπίστωσε και ο Στ. Λάμπρου. Οπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης στους γονείς, «θα αγωνιστούμε στο πλευρό σας, με στόχο την οριστική και ουσιαστική λύση του προβλήματος»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ