Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Συνέλαβαν συμβούλους για ξήλωμα κεραίας

Σε ξήλωμα κεραίας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που είχε τοποθετηθεί χωρίς άδεια κοντά στο 8ο νηπιαγωγείο Πρέβεζας προχώρησαν προχτές το μεσημέρι οι κάτοικοι της περιοχής. Από νωρίς το πρωί, κάτοικοι βρέθηκαν στο χώρο όπου βρισκόταν εγκαταστημένη η κεραία, όπου, παρά την παρουσία αστυνομικής δύναμης την αποκαθήλωσαν.

Μετά την αποκαθήλωση, οι δημοτικοί σύμβουλοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου επισήμαναν ότι υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας - μετά από πρόταση της «Δημοτικής Συσπείρωσης» - για αφαίρεση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Τελικά, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

«Δεν αρκεί μόνο η καταδίκη της εγκληματικής συμπεριφοράς των εταιρειών. Χρειάζεται πολύ περισσότερο η καταδίκη και των πολιτικών δυνάμεων που με την πρακτική τους τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο δημιούργησαν το σκηνικό, για να δρουν οι έτσι και αλλιώς ασύδοτες εταιρείες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, καταδικάζοντας την παραπάνω αντιδημοκρατική ενέργεια που έχει στόχο τον εκφοβισμό των κατοίκων και την αναστολή των αγώνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ