Σάββατο 8 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Δυναμική παρέμβαση του ΠΑΜΕ

Ματαιώθηκε εκδήλωση της ΑΓΕΤ, όταν δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν την εταιρεία για τη ρυπογόνο δράση της στην περιοχή

Με δυναμική παρέμβαση, δυνάμεις του ΠΑΜΕ ματαίωσαν εκδήλωση που είχε προγραμματίσει, προχτές βράδυ, η ΑΓΕΤ, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, προκειμένου να τιμήσει τον πρόεδρο της επιτροπής διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων Ισίδωρο Κούβελο και δημάρχους της περιοχής. (Ως γνωστό οι Μεσογειακοί Αγώνες 2013 θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο και τη Λάρισα). Με την αγωνιστική παρέμβασή του το ΠΑΜΕ, θέλησε να καταγγείλει την ΑΓΕΤ - το «μέγα χορηγό» των Αγώνων - για τη ρυπογόνο δράση της στην περιοχή, η οποία προκαλεί τεράστια προβλήματα στο περιβάλλον και δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Οι διαδηλωτές, που έφτασαν στο δημοτικό Θέατρο μετά από πικετοφορία στους δρόμους της πόλης ενάντια στο Ασφαλιστικό, μπήκαν στην αίθουσα σπάζοντας τον κλοιό που είχαν δημιουργήσει άνθρωποι της ΑΓΕΤ και αστυνομικοί και, φωνάζοντας συνθήματα, απαίτησαν τη ματαίωση της εκδήλωσης...

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Τάκης Τριανταφυλλάκος, στέλεχος του ΠΑΜΕ, κατήγγειλε τη «φιέστα» υπογραμμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι της Μαγνησίας θα εντείνουν τον αγώνα για να σταματήσει η ΑΓΕΤ να ρυπαίνει, ενώ κατήγγειλε ότι η Νομαρχιακή και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και η κυβέρνηση δεν έχουν διάθεση να βάλουν τέλος στην ασυδοσία της ρυπογόνου επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ