Κυριακή 9 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να κάνουμε ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ τους τόπους δουλειάς και τις εργατογειτονιές

Ολοι στη δράση για την επιτυχία της τρίωρης στάσης εργασίας στις 12 του Μάρτη, των συλλαλητηρίων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε 55 πόλεις στις 13 του Μάρτη και της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας στις 19 του ίδιου μήνα

  • Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες να ξεσηκωθούν ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που σφαγιάζει δικαιώματα, συνεχίζοντας το αντεργατικό έργο των νόμων Σιούφα και Ρέππα, απευθύνει το ΠΑΜΕ.
  • Ο παλλαϊκός ξεσηκωμός γίνεται επιτακτική ανάγκη, καθώς κεντρικοί άξονες του σχεδίου νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση είναι η μείωση των συντάξεων, η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, το χτύπημα της μητρότητας και η συνολική ανατροπή δικαιωμάτων μέσα και από τις ενοποιήσεις των Ταμείων.
  • Τα κυβερνητικά μέτρα είναι σε βάρος του συνόλου των εργαζομένων, που δε χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν. Τους χρωστάνε οι πλουτοκράτες που κλέβουν τη δουλειά τους. Να διεκδικήσουν όλα τους τα δικαιώματα. Στο δρόμο του αγώνα με το ΠΑΜΕ, κλιμακώνοντας την πάλη. Στη ρότα σύγκρουσης με την πολιτική και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

ΣΕΛ.  2  -  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ