Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο ΣΥΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ: «Λέξεις όπως "ανατροπή", "μεταρρύθμιση", "υπέρβαση" αποτέλεσαν επωδό στην έναρξη του συνεδρίου που διοργανώνει το "Παρατηρητήριο Ερευνας και Διαλόγου για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια" ένας φορέας που δημιουργήθηκε για την "ενίσχυση του διαλόγου" σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές» (για τους 400 που στηρίζουν το νόμο - πλαίσιο, το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο ΣΥΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: «Η μετοχή του κ. Βγενόπουλου είχε στο χρηματιστήριο 18 ευρώ και την πουλάνε 26 ευρώ. Γιατί; Θα δώσουμε όλοι τη μάχη για να ξεσκεπάσουμε την απάτη» (ο Τσίπρας για τον ΟΤΕ / ΑΥΓΗ).

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ: «Πολύ εύκολα "τσίμπησαν" διάφοροι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ στην εύκολη και ρηχή δαιμονοποίηση του επιχειρηματία Α. Βγενόπουλου σχετικά με τον ΟΤΕ. Εντύπωση μας κάνει...» (το σχόλιο στο ΕΘΝΟΣ).

ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΚΚΕ: «Στο περιθώριο των αγώνων κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που διεξάγουν κόμματα και συνδικάτα βρίσκεται το ΚΚΕ» (το σχόλιο στην ΑΥΓΗ).

ΚΑΙ Ο ΤΖΕΪΧΑΡΙΣΠΑΪΤΕΝ: «Ο Ιαν Φλέμινγκ δημιούργησε τον Τζέιμς Μποντ. Η Τζόαν Ρόουλινγκ τον Χάρι Πότερ. Ο Σταν Λι τον Σπάιντερμαν, ο Ερζέ τον Τεν Τεν. Ο Αλαβάνος δημιούργησε τον Τσίπρα που είναι λίγο από όλα αυτά» (ο Γιώργος Λακόπουλος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ: «Εκπροσωπούν το δεξιόστροφο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, νιώθουν μια δυσάρεστη έκπληξη, μια δυσφορία, για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια σταθερή ανοδική πορεία» (οι εχθροί του ΣΥΝ κατά τον αριστερό Δ. Παπαδημούλη / ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΠΟΤΕ; «Το ΠΑΣΟΚ περνά σε επίθεση διαρκείας» (στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ