Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ
Σημαιοφόρος της... αντικαραμανλικής ενότητας

«"Ολοι μαζί" σε μια μεγάλη μάχη για να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή» αναφώνησε χτες από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, θυμίζοντας το αλήστου μνήμης αντίστοιχο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ σε προηγούμενες δεκαετίες με το θεώρημα των «αντιδεξιών δημοκρατικών δυνάμεων».

Ο Αλ. Αλαβάνος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι το κόμμα του βρίσκεται σε ένα διαγκωνισμό με το ΠΑΣΟΚ για μια «ψευδοαντιπολίτευση» και ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται με τον κόσμο «της απελπισίας, του ζόφου και της φτώχειας». Σχολιάζοντας την άρνηση της κυβέρνησης για την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο είπε ότι «είναι ριψοκίνδυνο να έχουμε έναν πρωθυπουργό που δε γνωρίζει το Σύνταγμα». Σχετικά με τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι κατά τη διάρκειά της έγινε «μια εξαιρετικά σοβαρή και υπεύθυνη από τη μεριά του συζήτηση μαζί μας».

Με δόση δε κομπασμού είπε ότι «δεν αιφνιδιαζόμαστε από τη θορυβώδη αντίδραση όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά του συστήματος όλου(!) απέναντι στον ανερχόμενο πολιτικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ