Τετάρτη 9 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΣΥΝ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Να δημιουργηθεί «στεγνό» θεραπευτικό πρόγραμμα

Η επιτακτική ανάγκη διεκδίκησης δημιουργίας μονάδας «στεγνού» θεραπευτικού προγράμματος στο νομό, αναδείχτηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) του παραρτήματος Βοιωτίας. Μετά τον πλούσιο προβληματισμό και τη συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της ΓΣ του παραρτήματος του ΕΣΥΝ, κατέληξαν στα εξής:

  • Επιβεβαιώνουμε για μια ακόμα φορά πως κυρίαρχο ζήτημα στην αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών είναι η πρόληψη, και κυρίως η πρωτογενής στο επίπεδο της οικογένειας και του σχολείου.
  • Προχωράμε στη διεκδίκηση του στόχου που έχουμε βάλει για τη δημιουργία Μονάδας «Στεγνού» Θεραπευτικού Προγράμματος απεξάρτησης στο νομό. Ηδη, προς αυτήν την κατεύθυνση, το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς έχει πάρει ομόφωνη απόφαση για την παραχώρηση κτιρίου, προκειμένου να στεγαστεί συμβουλευτικός σταθμός για χρήστες και γονείς, ενώ ομόφωνη απόφαση για την υποστήριξη του προγράμματος έχει πάρει και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας. Το παράρτημα του ΕΣΥΝ καλεί όλους τους μαζικούς φορείς του νομού να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις.
  • Με κεντρικό σύνθημα τη δημιουργία της μονάδας απεξάρτησης και μέσα από πολύμορφες εκδηλώσεις, θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση του 2ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ τον Ιούνη στην πόλη της Λιβαδειάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ