Σάββατο 19 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανησυχία για το ενδεχόμενο πυρκαγιών

«Οι εργαζόμενοι πρέπει να αφυπνιστούν και να αντιδράσουν δυναμικά στην επίθεση από τις πολιτικές που εφαρμόζονται στην εργασία, στην ασφάλιση, αλλά και στο περιβάλλον».

Τα παραπάνω επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης, μιλώντας χτες το πρωί στους εργαζόμενους του Δασαρχείου Πάρνηθας και του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Ολυμπιακό Χωριό. Ο βουλευτής του ΚΚΕ περιόδευσε στις δύο αυτές υπηρεσίες, όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις των εργαζομένων και είχε συναντήσεις με τον δασάρχη της Πάρνηθας και τον διοικητή του Πυροσβεστικού Τμήματος.

Συζήτησε για την κατάσταση στην Πάρνηθα μετά τις περσινές φωτιές, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική με την έλλειψη προσωπικού ενόψει του καλοκαιριού. Οπως τόνισε ειδικότερα ο Δ. Κουμπούρης μιλώντας στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων: «Το ΚΚΕ ανησυχεί ιδιαίτερα για την όλη κατάσταση με τις πυρκαγιές, γιατί οι αιτίες βρίσκονται στα μεγάλα συμφέροντα που εποφθαλμιούν να αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο τη γη. Σ' αυτά τα πλαίσια συνεχίζουμε να βλέπουμε τις υπηρεσίες να μένουν ανοδιοργάνωτες, να μην προσλαμβάνεται προσωπικό και να συνεχίζεται η κοροϊδία των συμβασιούχων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ