Πέμπτη 24 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΙΜΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ
Γαλάζιος «φερεντζές» στα καρτέλ

Με πρωθυπουργική «βούλα» συνεχίζεται η κυβερνητική προσπάθεια παραπλάνησης καταναλωτών εργαζομένων και μικρομεσαίων κτηνοτρόφων, την οποία ξεκίνησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την επιστολή που απέστειλε προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού, καλώντας τη να εξετάσει το «ενδεχόμενο ύπαρξης εναρμονισμένων πρακτικών» από πλευράς εμπόρων, στην αγορά αμνοεριφίων ενόψει Πάσχα.

Χτες, ο υπουργός Αλ. Κοντός συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τον οποίο και ενημέρωσε για την πορεία της αγροτικής πολιτικής, με ιδιαίτερη έμφαση στην... προσπάθεια που καταβάλει να... καταπολεμήσει το καρτέλ του κρέατος.

Ηδη οι καταναλωτές πληρώνουν πολύ ακριβά το πασχαλινό τραπέζι, τη στιγμή που οι παραγωγοί μετά βίας καλύπτουν το κόστος παραγωγής, και τη συνήθη αυτή πρακτική η κυβέρνηση, υποτίθεται πως, καταπολεμά κάνοντας ανακοινώσεις εντυπωσιασμού και λαμβάνοντας επικοινωνιακά μέτρα, δήθεν, καταπολέμησης των «καρτέλ». Τέλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εμφανίστηκε ικανοποιημένος επειδή, όπως είπε, οι τιμές σε ό,τι αφορά το κρέας κινούνται σε περσινά επίπεδα, όπως και στα άλλα προϊόντα φυτικής προέλευσης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ