Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Στο Λονδίνο τα σπουδαία

Στο Λονδίνο επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της σημερινής δεύτερης δόσης της τρίτης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Χάιμπουρι διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου, όπου η Λάτσιο φιλοξενεί την Αρσεναλ. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο ρετιρέ του ομίλου με 6 βαθμούς και όποιος νικήσει σήμερα, θα έχει την ευκαιρία να κόψει πρώτος το νήμα στο φινάλε του πρώτου γύρου. Στους φιλοξενούμενους μπορεί να παραμένουν τραυματίες οι Μιχαΐλοβιτς, Κρέσπο και Περούτζι, αλλά η πλειάδα σπουδαίων παικτών που διαθέτει κάνει τις απουσίες να φαίνονται... μηδαμινές. Οι Ιταλοί έχουν στο ενεργητικό τους δυο νίκες και θα προσπαθήσουν σήμερα να τριτώσουν το καλό. Στην αντίπερα όχθη η Αρσεναλ δε θα έχει στη διάθεσή της τον Ρόμπερτ Πιρές, αλλά το ευτυχές γεγονός γι' αυτήν είναι ότι διανύει περίοδο φόρμας ο Τιερί Ανρί. Οι «κανονιέρηδες» θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να φιγουράρουν πρώτοι στη βαθμολογία του 2ου ομίλου.

Τον... Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στο ταξίδι για το Λεβερκούζεν το αεροπλάνο έπεσε από τα 11.000 πόδια στα 6.000. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες της ισπανικής ομάδας δηλώνουν έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι, που αν καταφέρουν να το περάσουν αλώβητοι, θα παραμείνουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Ελληνες φιλάθλους παρουσιάζει και το παιχνίδι της Λιόν με τη Βαλένθια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Λεβερκούζεν - Ρεάλ, Σπαρτάκ Μόσχας - Σπόρτιγκ, 2ο ΟΜΙΛΟΣ: Αρσεναλ - Λάτσιο, Σπάρτα Πράγας - Σαχτιόρ, 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Βαλένθια - Λιόν, 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Μονακό - Στουρμ, Γαλατάσεραϊ - Ρέιντζερς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ