Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στόχος το ζευγάρωμα στις νίκες

Το... καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μαντζουράκης, για το σημερινό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την ολλανδική Χέρενβεν (21.45 ΜΕΓΚΑ) για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που τόνισε περισσότερο ήταν ότι η νίκη είναι και ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, χωρίς όμως και να μειώσει την αξία του αντίπαλου. «Το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι μοιάζει με το προηγούμενο αρκετά υπό την έννοια ότι για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζουμε με την τελευταία ομάδα του ομίλου. Μην ξεχνάμε πως τερμάτισε δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα. Εχει πειθαρχία και είναι ομάδα συνόλου, αλλά και καλών μονάδων. Ενας καλός Ολυμπιακός πρέπει και μπορεί να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Ομως οφείλουμε να προετοιμαστούμε για να μην αιφνιδιαστούμε».

Πάντως ο Ελληνας τεχνικός δεν ξεχνάει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί. Εχει παίξει 5 ματς σε 15 μέρες. Προσπαθώ εγώ και οι παίκτες μου να τη διατηρήσουμε φρέσκια. Πιστεύω πως οι παίκτες μου δε θα υποτιμήσουν τη Χέρενβεν. Θα δούμε τις επόμενες ώρες τι θα γίνει με τον Ζε Ελίας και τον Οφορίκουε. Για τη θέση του Ζε Ελίας, αν αυτός δεν καταφέρει να αγωνιστεί, υπάρχει αντικαταστάτης».

Το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει σήμερα το βράδυ και αυτό φαίνεται ότι προβληματίζει τον Ολλανδό προπονητή της Χέρενβεν, Φόπε Ντε Χάαν. «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλός μας διαθέτει καυτή έδρα. Δεν έχει χάσει τα τελευταία χρόνια στο ΟΑΚΑ, παρά σε ένα φιλικό από τη ΝΑΚ Μπρέντα». Πέρα όμως από αυτό, ο προπονητής, τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο. «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με τη Λιόν, αλλά και εμείς παίξαμε καλά με αντίπαλο τη Βαλένθια. Αν πιάσουμε τέτοια απόδοση και αύριο, μπορεί να έχουμε μερικές πιθανότητες. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ