Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Τέλειωσε» ο Καλάμπρια

Ο Ντάντε Καλάμπρια είναι ο πρώτος παίκτης που αποχαιρετά την ομάδα. Ο Αμερικανός, με ιταλικό διαβατήριο, γκαρντ είναι πλέον παρελθόν για τον Αρη, αφού σήμερα αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την ΚΑΕ και να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Επισήμως, οι λόγοι είναι οικογενειακοί. «Εχει πρόβλημα με το παιδί του και πρέπει να φύγει», είπε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος των «κιτρίνων», Γιάννης Καρακίτσος. Ανεπισήμως, όλοι στην ομάδα ήταν ενοχλημένοι με τη στάση του παίκτη, ο οποίος δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα, «φωνάζοντας» για την καθυστέρηση των οφειλομένων. Πάντως, το συμβόλαιο λύνεται κοινή συναινέσει.

Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα.

Εξάλλου, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μίλαν Γκούροβιτς, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα της ΑΕΚ. Αν και όλα έδειχναν ότι θα καταλήξει στον Αρη, τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκαναν τον Γκούροβιτς να αλλάξει απόφαση και να δοκιμάσει την τύχη του στο «Δικέφαλο».

Ε φυγαν λίγοι, γύρισαν ελάχιστοι. Οταν αναχωρούσε ο Παναθηναϊκός για τη Σλοβενία και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, αναφέραμε πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει πολύ λίγους παίκτες στη διάθεσή του. Στις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης, ο βοηθός του Ζέλικο Ομπτάντοβιτς παραλίγο να επιστρέψει μόνος του στην Ελλάδα. Ηδη από την αποστολή έλειπαν οι Κάτας-Μπαλογιάννης(αν και ο τελευταίος ήταν παρών στην άφιξη προκειμένου να υποδεχτεί στον φίλο του Φραγκίσκο Αλβέρτη), ενώ λίγες ώρες πριν πετάξει η ομάδα για την Αθήνα, ο Ντάριλ Μίντλετον ειδοποιήθηκε πως θα χρειαστεί να μεταβεί στην Ισπανία προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έκδοση του διαβατηρίου του. Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι με δύο ώρες καθυστέρηση γύρισαν στην Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ