Τρίτη 27 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Αμεση αγωνιστική απάντηση σήμερα

Στις 11 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αθήνας

Αμεση αγωνιστική απάντηση στις επιδιώξεις Κακλαμάνη και στην πολιτική που πρεσβεύει δίνεται σήμερα κιόλας. H Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, η Πανσπουδαστική Κ.Σ., η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αθήνας και άλλοι μαζικοί φορείς, διοργανώνουν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα, Τρίτη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (μπροστά απ' το δημαρχείο), ενάντια στην πολιτική που προωθεί η διοίκηση της ΚΕΔΚΕ και του δήμου.

Η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ τονίζει ότι «η παρεμπόδιση της αντιδραστικής πολιτικής, η διεκδίκηση αποκλειστικά ενιαίας δημόσιας και δωρεάν Παιδείας δεν είναι υπόθεση μόνο των παιδιών μας, είναι υπόθεσή όλων μας».

Η Πανσπουδαστική σημειώνει: «Ο δήμαρχος της Αθήνας από τη μια κλείνει ένα - ένα τους παιδικούς σταθμούς και ζητά υπέρογκα τροφεία και από την άλλη προσπαθεί να το παίξει "πρύτανης"» και υπογραμμίζει ότι «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ από οποιοδήποτε πόστο μπορούν, εφορμούν στρατευμένοι και συντονισμένοι για την υλοποίηση των κατευθύνσεων της ΕΕ και των βιομηχάνων».

Το θέμα απασχόλησε χτες και το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς το έθεσε η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» που σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι «με αυτή τη θέση του ο δήμαρχος υποστηρίζει στην ουσία την αδιάλλακτη κυβερνητική πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ