Πέμπτη 5 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία παρουσιάζει η ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αντιγόνη». Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., στην παραλία του Βόλου, θα μιλήσει ο Απ. Νάνος, μέλος της ΝΕ Μαγνησίας για την πολιτική πρόταση του Κόμματος.

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην Κασσαβέτειο αίθουσα στη Ζαγορά, θα μιλήσει η Ρίτσα Κωτή, στέλεχος του Κόμματος, με θέμα: «Η γυναίκα της υπαίθρου και ο ρόλος της στο κίνημα της αγροτιάς. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, διοργανώνει, αύριο Παρασκευή 6 Ιούνη, ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Ευρωβουλευτή, με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία.

-- Αύριο Παρασκευή, στο Κέντρο Υγείας Σπάτων στις 9.30 π.μ. και στη συνέχεια στο ΙΚΑ Σπάτων στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη διοικητική μεταρρύθμιση» διοργανώνει την Τετάρτη 11 Ιούνη στις 8μ.μ. η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Αίθουσα του ΕΚ Κιλκίς. Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ