Πέμπτη 5 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα η μεγάλη λαϊκή συναυλία

Στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία «Χαρίλαος Φλωράκης»

Σήμερα, στις 8 το βράδυ στην πλατεία «Χαρίλαος Φλωράκης», μπροστά στο ζωολογικό κήπο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται η μεγάλη λαϊκή συναυλία με τους ΛΑΜΟΣΑ και η συμβολική ανθρώπινη αλυσίδα για την προστασία του Σέιχ Σου. Με την αποψινή εκδήλωση κορυφώνονται οι πρωτοβουλίες για την προστασία του περιαστικού δάσους που πήραν το προηγούμενο διάστημα η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και οι δημοτικές παρατάξεις που στηρίζει του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος. Στοχεύει να αναδείξει πως αυτό που σήμερα είναι αναγκαίο, είναι η ενεργοποίηση του λαού της Θεσσαλονίκης, του κόσμου του μόχθου και της δουλειάς, η πάλη του για την υλοποίηση μιας λαϊκής δασικής πολιτικής, που θα εξασφαλίζει την προστασία του περιαστικού δάσους, που θα κατοχυρώνει τους ελάχιστους χώρους πρασίνου που απομείνανε στην πόλη και την αξιοποίησή τους.

Η αποψινή μεγάλη εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις δημοτικές παρατάξεις των δήμων περιμετρικά του Σέιχ Σου: «Θεσσαλονίκη Τώρα», «Δημοτική Συνεργασία για την Πολίχνη», «Συνεργασία για τα Πεύκα», «Δημοτική Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Αγ. Παύλου - Ευαγγελίστριας», «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Συκεών», «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Πανοράματος», «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Τριανδρίας», «Δημοτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Χορτιάτη», «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Πυλαίας».

Οπως σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, η σπουδαιότητα του περιαστικού δάσους για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι γνωστή. Εξίσου γνωστό είναι πως οι ελλείψεις στην αντιπυρική θωράκιση στο νομό Θεσσαλονίκης γίνονται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο εμφανείς. Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης και των υπεύθυνων φορέων κάθε χρόνο περισσεύουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ