Κυριακή 15 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
Ολοι την Τρίτη στην πλατεία Ομόνοιας στις 7.30 μ.μ.

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Αγαλμα του Βενιζέλου

Μετά την απάντηση του ιρλανδικού λαού, πρέπει και ο ελληνικός λαός πιο αποφασιστικά να απαιτήσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να συμβάλει και αυτός στην απόρριψη και της Ευρωσυνθήκης και συνολικά της ΕΕ. Το ΚΚΕ καλεί το λαό του Λεκανοπεδίου μαζικά να συμμετέχει στη συγκέντρωση στην Ομόνοια, που διοργανώνει την Τρίτη 17/6, στις 7.30 μ.μ., απαιτώντας δημοψήφισμα τώρα. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και στα γραφεία της ΕΕ.

Η εργατική τάξη, η μικρομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία πρέπει θαρραλέα να απορρίψουν τα ιδεολογήματα των κομμάτων που υπηρετούν το κεφάλαιο. Για να σταματήσει η επιδείνωση της ζωής τους, χρειάζεται αντιπαράθεση με την ΕΕ που είναι ένωση του κεφαλαίου και δεν αλλάζει. Χρειάζεται πάλη για αποδέσμευση και ανατροπή. Ετσι μόνο θα οικοδομηθεί μια Ευρώπη των λαών, η Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Τρίτη 17 Ιούνη, στις 7.30 το απόγευμα, στο Αγαλμα του Βενιζέλου. Καλεί το λαό να συμμετέχει μαζικά και να απαιτήσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να συμβάλει και αυτός στην απόρριψη και της Ευρωσυνθήκης και συνολικά της ΕΕ, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ