Σάββατο 5 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ ΚΩ
Πρόγραμμα δράσης για την Υγεία

Θα κορυφωθεί με συλλαλητήριο την Παρασκευή 11 Ιούλη

Η κεντρική αφίσα του ΠΑΜΕ για τα ζητήματα της Υγείας
Η κεντρική αφίσα του ΠΑΜΕ για τα ζητήματα της Υγείας
Κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, για τη στελέχωση του νοσοκομείου της Κω, με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα το Συντονιστικό Φορέων του νησιού, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή των φορέων και πολιτών στις κινητοποιήσεις δεν είναι μόνο αναγκαία, αλλά επιβεβλημένη.

Στο Συντονιστικό Φορέων συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο, ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών, ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου της Κω, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, ο Σύλλογος Γυναικών Κω.

Το Συντονιστικό προγραμματίζει:

  • Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 8 Ιούλη στις 12 μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Περιοδείες από μεικτά κλιμάκια, ενημέρωση των κατοίκων του νησιού Τετάρτη και Πέμπτη 9 και 10 Ιούλη.
  • Κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας για την Παρασκευή 11 Ιούλη από τις 11 π.μ.-2 μ.μ. από τους συμμετέχοντες συνδικαλιστικούς φορείς.
  • Παλλαϊκό συλλαλητήριο την Παρασκευή 11 Ιούλη, στις 11 π.μ. έξω από το Νοσοκομείο της Κω.

«Οι εργαζόμενοι, τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, η κοινωνία του νησιού στο σύνολό της πρέπει να απαιτήσουν την πραγματική και ουσιαστική προστασία της υγείας τους. Να παλέψουν για δωρεάν ολοκληρωμένη και συστηματική πρόληψη σε όλα τα επίπεδα, μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας με πλήρως αναπτυγμένες τις υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (υγείας και ασφάλειας της εργασίας, σχολικής υγείας, ψυχικής υγείας, δημόσιας υγείας κλπ.) για όλο το λαό με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας», υπογραμμίζει το Συντονιστικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ