Τρίτη 3 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΑΡΣΑΛΑ
Σκοτώθηκε 36χρονος εργάτης

Βουτιά θανάτου έκανε 36χρονος εργάτης από τη σκεπή των εκκοκκιστηρίων του Γιώργου Λεβεντάκη στα Φάρσαλα, όταν υποχώρησε η σκεπή του θερμαστηρίου και έπεσε από ύψος 8 μέτρων την Κυριακή το μεσημέρι. Πρόκειται για τον Γιώργο Μιχ. Γιαντζίδη από το Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδος, που κατοικούσε στα Φάρσαλα και ήταν παντρεμένος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο 36χρονος εργάτης εργαζόταν στην οροφή των εγκαταστάσεων του εκκοκκιστηρίου. Την ώρα που τοποθετούσε μεταλλικά φύλλα και κινήθηκε στο χώρο της σκεπής, αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 8 μέτρων, περίπου, στο κενό και να τραυματιστεί θανάσιμα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αμέσως μετά στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας για νεκροψία και νεκροτομή.

Και αυτό το εργατικό ατύχημα, που στοίχισε μια ακόμα ανθρώπινη ζωή, έρχεται να προστεθεί στα πολλά εργατικά ατυχήματα που σημειώνονται στη χώρα μας κάθε χρόνο, εξαιτίας της άρνησης της εργοδοσίας να λάβει μέτρα ασφάλειας της ζωής των εργαζομένων, με την ανοχή και τη στήριξη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ