Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΑΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Καμιά επανάπαυση

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος και στην πανεργατική απεργία στις 10 του Οκτώβρη, με τους στόχους και το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΜΕ, απευθύνει το Συνδικάτο Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής.

Το Συνδικάτο πραγματοποιεί γενική απολογιστική συνέλευση, αύριο Πέμπτη 5 του Οκτώβρη, στις 5.30 μ.μ. στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος).

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «η κυβέρνηση υιοθετώντας "τα αιτήματα" των βιομηχάνων, επιδιώκει με τη συνενοχή της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να περάσει, να νομοθετήσει πακέτο διαλυτικών ανατροπών στις εργασιακές σχέσεις, στην κοινωνική ασφάλιση, στην υγεία, κ.ά. Ολα αυτά στο όνομα της αντιμετώπισης της ανεργίας»!!!

Επίσης, το Συνδικάτο καταγγέλλει τον «κοινωνικό διάλογο», που θέλει την εργατική τάξη συνυπεύθυνη για την κρίση. «ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι παίχτες στο ίδιο παιχνίδι με την κυβέρνηση. Της δίνουν άλλοθι και δυνατότητα να περνά τα μέτρα πιο εύκολα και χωρίς αντιστάσεις. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», καταγγέλλει το Συνδικάτο και καταλήγει: «Εργαζόμενοι! Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας, σε κάθε εργοστάσιο και βιοτεχνία, για να οργανώσουμε καλύτερα την πάλη μας. Μην εξουσιοδοτείτε κανένα για λογαριασμό σας. Καμιά επανάπαυση και εφησυχασμός»!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ