Τρίτη 26 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακιστέος ο Β. Παλαιοκώστας

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατούνταν χτες ο Β. Παλαιοκώστας μετά την απολογία του στον ανακριτή απ' όπου θα μεταχθεί στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού. Ο Β. Παλαιοκώστας φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της σπείρας που απήγαγε τον περασμένο Ιούνη τον Γ. Μυλωνά.

Χτες το πρωί οδηγήθηκε στον Α' Ειδικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης, όπου απολογήθηκε για τα αδικήματα που απαγγέλθηκαν στον ίδιο και τους άλλους επτά συλληφθέντες ως άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους στην απαγωγή του προέδρου του ΣΒΒΕ. Οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν την περασμένη Παρασκευή από την εισαγγελέα, Εμ. Κετσιατζή, ήταν κατά παντός υπευθύνου για τρία κακουργήματα και άλλες πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις. Ο Β. Παλαιοκώστας δε συνοδευόταν από δικηγόρο και χαρακτήρισε «εκδικητικό» το σύστημα Δικαιοσύνης. Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα και οι συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την απαγωγή Μυλωνά, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι μετά από μεταμεσονύκτια έρευνα σε νέο κρησφύγετο των δραστών σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και κατασχέθηκε σημαντικό μέρος των καταβληθέντων λύτρων, τέσσερα υποπολυβόλα, 2 πιστόλια, 2 χειροβομβίδες, 1.910 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, σιγαστήρες όπλων, αντιασφυξιογόνες μάσκες και διάφορα άλλα αντικείμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ