Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΤΕ
«Φραγή» και στην «Teledome»

Στην προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων υπηρεσιών προς την εταιρεία «Teledome», προχώρησε ο ΟΤΕ, λίγες μέρες μετά τη διακοπή των κυκλωμάτων της «Altec».

Οπως ανακοινώθηκε από τον ΟΤΕ, η διακοπή αποφασίστηκε επειδή η εταιρεία αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ παρήλθε και η προθεσμία που όριζε η διαδικασία συνδιαλλαγής (ένταξη στις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 - νέος πτωχευτικός κώδικας) στην οποία είχε ζητήσει να υπαχθεί η «Teledome» τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο ΟΤΕ διευκρινίζει ότι οι συνδρομητές της «Teledome» μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις, ενώ επισημαίνει ότι στόχος του είναι η διασφάλιση της οικονομικής του σταθερότητας από πρακτικές εταιρειών που θεωρούν ότι ο ΟΤΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεπικοινωνιακή τράπεζα, ενώ στις ίδιες επιτρέπεται να προβαίνουν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι ενέργειες αυτές - καταλήγει ο ΟΤΕ - θα επαναληφθούν όσες φορές είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων του ΟΤΕ και των μετόχων του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ