Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Συνεχίζεται το όργιο νοθείας

Νέες καταγγελίες από το ΠΑΜΕ

Συνεχίζεται αμείωτο το όργιο της νοθείας από την κυβερνητική εργοδοτική πλειοψηφία της διοίκησης του Συνδικάτου Ιματισμού - Κλωστοϋφαντουργίας, με ενορχηστρωτή την παράταξη του ΣΥΝ. Την ώρα που η εν λόγω πλειοψηφία προσπαθεί να επιβιώσει ασθμαίνοντας, οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δίνοντας τη μάχη της απεργίας στις 21 Οκτώβρη, καλούν τους εργαζόμενους στον ιματισμό να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη για να δυναμώσει το ταξικό ρεύμα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και να απομονωθούν αυτές οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν την αλλοίωση των αποτελεσμάτων και ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια να μπει το συνδικάτο στην υπηρεσία των εργαζομένων και όχι των εργοδοτών.

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ επανήλθε χτες με νέα στοιχεία για τη νοθεία, σημειώνοντας ότι στις εκλογές «ψηφίζουν σωρηδόν συνταξιούχοι από ετών, άνθρωποι που εργάζονται σε άλλους κλάδους (π.χ. στο Δήμο Θεσσαλονίκης). Καθοδηγούνται από την πλειοψηφία του συνδικάτου να δηλώνουν ψευδώς για το πού εργάζονται. Οι τοπικές οργανώσεις ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ όμως είναι παρούσες (κυρίως από Τούμπα και Χαριλάου)».

«Για να καλύψουν τη νοθεία προσπαθούν να εμποδίσουν τον εκλογικό αντιπρόσωπο του συνδυασμού μας να εκτελέσει τα νόμιμα δικαιώματά του» καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, εξηγώντας ότι «έφτασαν στο σημείο εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ να ζητούν από την Εφορευτική Επιτροπή να εξαιρέσει (αποβάλει) από τη διαδικασία τον εκλογικό αντιπρόσωπο του συνδυασμού μας αν συνεχίσει να ασκεί τα δικαιώματά του. Ξαναγυρνάνε στο συνδικαλισμό της δεκαετίας του '60, όπου χέρι χέρι με την αστυνομία απαιτούν συλλήψεις (ζήτησαν τη σύλληψη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ