Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ
Στην πρωτοπορία οι ταξικές Ομοσπονδίες

Αποφάσεις και καλέσματα από τις ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις που παλεύουν για την επιτυχία της κινητοποίησης

Η αφίσα του ΠΑΜΕ για την απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας
Η αφίσα του ΠΑΜΕ για την απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας
Με αποφάσεις και ανακοινώσεις, η μια μετά την άλλη οι ταξικές Ομοσπονδίες καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν με αποφασιστικότητα και απαιτητικότητα στην προετοιμασία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας στις 21 του Οκτώβρη, στη μάχη για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης και των απεργιακών συγκεντρώσεων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, με κεντρική αυτή της Αθήνας, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ομόνοιας.

Τους καλούν να πυκνώσουν τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και με σταθμό την απεργία να κάνουν το θαρραλέο βήμα: Να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ, να παλέψουν για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα σε ευθεία σύγκρουση με την πολιτική του κεφαλαίου, των κομμάτων και των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

Μετά την Ομοσπονδία Οικοδόμων και την αντίστοιχη των εργαζομένων στον Τύπο και το Χαρτί, κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απευθύνουν με ανακοινώσεις τους οι Ομοσπονδίες Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας, Λογιστών και Εργαζομένων στο Φάρμακο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εξορμήσεις. Τη Δευτέρα 13/10: ALIMENTA, ATTICA, εργαζόμενοι Δήμων Π. Φαλήρου και Περιστερίου, WACKENHUT, Οργανισμός Δημοσιογραφικού Χάρτου, ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΣΒΑΜΠΕ, ΖΩΓΟΜΕΤΑΛ, ΚΑΡΕΝΤΑ, ΣΕΑΤ, ΟΠΕΛ, ΧΕΡΤΖ, ΤΟΓΙΟΤΑ, BMW, σχολεία Ηλιούπολης, Καισαριανής, Βύρωνα, Υμηττού, Νέου Κόσμου, Ν. Σμύρνης, Περιστερίου, Αιγάλεω, Φαλήρου, Πειραιά, ΥΠΕΧΩΔΕ, Υπουργείο Εργασίας, «Αττικό» Νοσοκομείο, ΕΣΔΚΝΑ (Ψυχικό), ΕΥΔΑΠ (Λαοδικίας), εργοτάξιο Μιχαλακοπούλου, ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΗ Ελευσίνας - Πειραιά, ΚΔΕΠ Παλλήνης, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ΣΥΝΦΑΑΕ, ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ΧΡΙΣΠΑ, CLEVA. Την Τρίτη 14/10: Εμπορικά καταστήματα της οδού Ερμού, HONDOS, Εργαζόμενοι Δήμων Ν. Σμύρνης, Γλυφάδας και Αιγάλεω, ICAP, ΕΥΔΑΠ Κηφισίας, εργοτάξιο Παπάγου, ΚΕΡΕΦΥΤ, HELLAS FINANCE, ΟΣΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, φαρμακαποθήκες του κέντρου, ILIAFARM, FARMACON, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΚΑΤΕΧΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΗΣ, ΓΚΙΚΑ, φαρμακεία κέντρου.

Στη Θεσσαλονίκη, η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

Με δύο συσκέψεις στο Νομό Λασιθίου, η Γραμματεία Λασιθίου του ΠΑΜΕ προχωρά στην οργάνωση της δουλειάς για την επιτυχία των απεργιακών συγκεντρώσεων στις 21 Οκτώβρη. Μεθαύριο Δευτέρα 13 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Ιεράπετρα, στα γραφεία του Συνδικάτου Μετάλλου, στις 7 μ.μ., και την Πέμπτη 14 Οκτώβρη στον Αγιο Νικόλαο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ