Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΕΑ
Ολοι στο συλλαλητήριο

Κάλεσμα της παράταξης για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 21 του Οκτώβρη

Κάλεσμα προς όλα τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες των αναπήρων, να συμμετάσχουν μαζικά το Σάββατο 21 του Οκτώβρηστο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, στο Πεδίον του Αρεως, απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΕΣΚ - ΑμΕΑ.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η νέα επίθεση της κυβέρνησης στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, των αναπήρων, των λαϊκών στρωμάτων γενικότερα, βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι λεγόμενες αναδιαρθρώσεις, δηλαδή η ιδιωτικοποίηση στην κοινωνική ασφάλιση, στην υγεία, στο τσάκισμα στις δημοκρατικές ελευθερίες».

«Ολα αυτά τα μέτρα και οι ρυθμίσεις δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσουν, γιατί θα πλήξουν πολλαπλάσια τους ανάπηρους, τα ΑμΕΑ, τις οικογένειές τους. Η ηγεσία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ) στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης, δίνοντάς της άλλοθι και προκάλυμμα προκειμένου να προχωρήσει χωρίς αντιδράσεις αυτή η αντιλαϊκή - αντιαναπηρική πολιτική και στους ανάπηρους», σημειώνει η παράταξη.

Η ΕΣΚ, στα πλαίσια της δράσης της και για την καλύτερη ενημέρωση των ΑμΕΑ για τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης, της υγείας, της παιδείας, των εργασιακών σχέσεων, διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της, Χαλκοκονδύλη 37, (2ος όροφος) τη Δευτέρα 16 του Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ