Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 9 π.μ. - 12 μ. έξω από το υπουργείο Υγείας, πραγματοποιούν, μεθαύριο Πέμπτη, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ζητώντας την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων.

ΚΕΑΤ: Συνεχίζουν την κατάληψη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) στην Καλλιθέα οι εργαζόμενοι και οι γονείς των μαθητών, με απόφαση της πρόσφατης ΓΣ. Συνεχίζοντας τις καθημερινές κινητοποιήσεις, σήμερα, στις 10 π.μ., προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας. Αύριο, στις 10 π.μ., κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή, ενώ το απόγευμα θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των φορέων της Ειδικής Αγωγής και Πρόνοιας, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, στις 6 μ.μ.

ΠΑΣΕ ΟΤΕ: Ξεκίνησαν χτες (1-5 Δεκέμβρη) οι αρχαιρεσίες σε ένα ακόμα από τα σωματεία εργαζομένων στον ΟΤΕ - τον Πανελλήνιο Σύλλογο (ΠΑΣΕ) - για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ (ΟΜΕ). Η ΕΣΚ ΟΤΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες, αποδυναμώνοντας τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό και ενισχύοντας το ψηφοδέλτιό της, τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις.

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: Σε 24ωρη αποχή από την εργασία και αποκλεισμό του κτιρίου του Δασαρχείου προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες εργασίας, λόγω της έλλειψης μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

ΟΜΥΛΕ: Τη συνέχιση της αποχής από τις υπερωρίες και από τη δουλειά τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 31 Δεκέμβρη, αποφάσισαν χτες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, αντιδρώντας στην παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ του λιμανιού στις πολυεθνικές.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στάση εργασίας (7.30 π.μ. - 11.30 π.μ.) και συγκέντρωση στο κτίριο της Περιφέρειας πραγματοποιούν για δεύτερη μέρα οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής, διεκδικώντας οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ