Σάββατο 14 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αρχή με ντέρμπι

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει σήμερα ο Ολυμπιακός

Sportidea

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει σήμερα ο Ολυμπιακός
Τα δυνατά τους για μια καλή αρχή, θα βάλουν σήμερα οι 10 ομάδες της Α1 ανδρών, που διασταυρώνουν τα ...ξίφη τους, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας. Η «αυλαία», πάντως, θα έχει απ' όλα. Κυρίως όμως, το μεγάλο ντέρμπι.

Η Θεσσαλονίκη, λοιπόν, είναι η πρώτη πόλη της χώρας μας, που καλείται να φιλοξενήσει μια μεγάλη κόντρα. Στο γήπεδο της «Μίκρας», ο γηπεδούχος Αρης υποδέχεται τον Ηρακλή, σε μια μάχη από την οποία θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα, ύστερα από το μεταγραφικό ...οργασμό του καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη κόντρα θα ξεκινήσει στις 19.00.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή την παραίτηση του Στέλιου Προσαλίκα, αλλά και τη φυγή αρκετών παιχτών, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, επικρατεί σχετική ηρεμία. Ο λόγος είναι ότι η «Ενωση» δίνει σήμερα την πρώτη της μάχη στο πρωτάθλημα, και, αν μη τι άλλο, αν θέλει να ισορροπήσει, θα χρειαστεί οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της, κόντρα στον Ιωνικό (18.30).

Χωρίς πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να εξελιχθεί η σημερινή πρώτη αγωνιστική παρουσία του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Πάτρα την τοπική Ολυμπιάδα (19.00), η οποία κάνει ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια και δεν έχει την απαιτούμενη πείρα, προκειμένου να κοντράρει στα ίσα τον περσινό πρωταθλητή. Ωστόσο, η τύχη του ...πρωτάρη ίσως δώσει το παρόν...

Τα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής είναι: Ορεστιάδα - ΕΑ Πατρών (Ορεστιάδας, 19.00), Αρης Νικαίας - Παναθηναϊκός (Πλάτωνα, 19.30). Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος.

  • Εκτός από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, αυλαία έχουμε και στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας γυναικών. Σήμερα, διεξάγονται τρία παιχνίδια, τα οποία είναι: Βριλήσια - Ολυμπιακός (Βριλησίων, 17.00), Φιλαθλητικός - Ηλιούπολη (Πυλαίας, 17.30), ΖΑΟΝ - Ηρακλής (Ζηρίνειο, 18.00). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις που είναι: Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός (Πανελληνίου, 16.00, TV Μακεδονία), Αρης - ΕΑ Λάρισας (Χαριλάου, 17.00), Βύρωνας / Αγ. Σώστης - Αίας Ευόσμου (12.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ