Σάββατο 14 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Παραπονούμενοι οι Δανοί

Στον αέρα, εκτός από τον παίχτη της ΑΕΚ, και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Sportidea

Στον αέρα, εκτός από τον παίχτη της ΑΕΚ, και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Η απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος θα διεθνοποιηθεί, αλλά όχι με τον τρόπο που επιθυμούσε η ΕΠΟ. Θα γίνει με τη μορφή παραπόνου, σε τόνους επικριτικούς και ουσιαστικά θ' αποτελεί μομφή για τη σοβαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από πού; Από τη Χερφόλγκε, αντίπαλο της ΑΕΚ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οταν ενημερώθηκαν από τους κυπελλούχους ότι μέχρι τη μεταξύ τους αναμέτρηση δε θα 'χουν τη δυνατότητα να δουν την «Ενωση» αγωνιζόμενη, φυσικά δυσαρεστήθηκαν.

Σε απαντητικό φαξ που φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα της δανέζικης ομάδας, Αλαν Νίλσεν, αναφέρονται τα εξής: «Σύμφωνα με την ενημέρωσή σας, αλλάξατε τα στοιχεία που μας είχατε δώσει και κατόπιν τούτου εμείς δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Εκφράζουμε τη μεγάλη μας δυσαρέσκεια για αυτή την κατάσταση. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι θα έπρεπε να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι σας πριν από τη μεταξύ μας αναμέτρηση στις 26 Οκτώβρη. Το βρίσκουμε πολύ άδικο αυτό που συνέβη και είναι πολύ πιθανό να παραπονεθούμε στην ΟΥΕΦΑ, για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα σας»...

Στο μεταξύ «πληρωμένη» απάντηση έδωσε χθες στον πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Β. Μητρόπουλο, ο ομόλογός του στην ΑΕΚ, Κορνίλιους Σιρχάουζ. Ο πρώτος φανερά ενοχλημένος από την τοποθέτηση του «κιτρινόμαυρου» διευθύνοντα συμβούλου, έκανε λόγο για διαφορετικές θέσεις στην ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος, θέλοντας να υποστηρίξει ότι η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ενιαία και αδιαίρετη, απάντησε: «Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η ιστορία περί διαφορετικότητας απόψεων μεταξύ ιδιοκτητών και της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιους εξυπηρετεί ο διαχωρισμός, που επιχειρείται από διαφορετικές πλευρές, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψω με τέτοια τεχνάσματα να αποδυναμωθεί η θέση της ομάδας που είναι μία και μόνη και επί του προκειμένου διατυπώθηκε με σαφήνεια στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ. Σε όσους εξακολουθούν, από πρόθεση ή όχι, να μπερδεύουν τα πράγματα, θα πρέπει για μία ακόμα φορά να διευκρινίσω ότι η ΑΕΚ ΠΑΕ είναι αυτόνομη με τη δική της διοίκηση, που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών. Σε απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ μας ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ ΠΑΕ, κ. Πέτρος Στάθης, είναι ο υπεύθυνος για τη χάραξη της γραμμής και την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας σε όλα τα θέματα, έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή παρέκκλιση. Διαφορετικά κέντρα εξουσίας δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπείται από τη διοίκησή της και μόνο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ