Κυριακή 11 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Προσφορά ζωής από τους Ελληνες εργαζόμενους

Χέρι χέρι, η πρώτη παρτίδα του φαρμακευτικού υλικού φτάνει στην έδρα της Παλαιστινακής Αντιπροσωπείας
Χέρι χέρι, η πρώτη παρτίδα του φαρμακευτικού υλικού φτάνει στην έδρα της Παλαιστινακής Αντιπροσωπείας
Δυο τόνους φαρμακευτικού υλικού παρέδωσε το ΠΑΜΕ στην έδρα της Παλαιστινιακής Αντιπροσωπείας στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα. Ηταν η πρώτη παρτίδα από το υλικό πρώτης ανάγκης που μαζί με χρήματα συνεχίζουν να προσφέρουν οι εργαζόμενοι της Αθήνας. Το υλικό και τα χρήματα συγκεντρώνονται καθημερινά, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 το βράδυ, στα γραφεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Εμ. Μπενάκη 28, τηλ. 210 3301.842).

Την ίδια πλατιά ανταπόκριση συναντά η πρωτοβουλία των ταξικών δυνάμεων για τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και χρημάτων σε όλη τη χώρα:

  • Φαρμακευτικό υλικό και χρήματα συγκεντρώνουν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η παράδοση του φαρμακευτικού υλικού γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (2ος όροφος, 8 π.μ. - 2 μ.μ.), ενώ η κατάθεση χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό 397/29611051 (αντιστοιχεί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας).
  • Φαρμακευτικό υλικό συγκεντρώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, κάθε απόγευμα από τις 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου, στον 4ο όροφο του ΕΚΠ.
  • Φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες κλπ.), ειδών ρουχισμού (κουβέρτες κλπ.), συγκεντρώνουν η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ του νομού, στα γραφεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων (7-9 μ.μ., ΕΚΗ) και στα γραφεία του Σωματείου των Συνταξιούχων ΙΚΑ.
  • Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου συγκεντρώνει φαρμακευτικό υλικό και χρήματα, καθημερινά, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Ευγενίδου 5, 1ος όροφος), από τις 10 έως τις 12 το πρωί και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.
  • Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης συγκεντρώνει φαρμακευτικά είδη πρώτων βοηθειών, κατά τις εργάσιμες ώρες (8 π.μ. - 2 μ.μ.) στα γραφεία του ΕΚΚΙ.
  • Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας συγκεντρώνει φαρμακευτικό υλικό και χρήματα στον αριθμό λογαριασμού 347/29600014 της Εθνικής Τράπεζας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ