Σάββατο 17 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αργά το θυμήθηκαν

Αργησε, αλλά το ...θυμήθηκε η ΓΣΕΒΕΕ ότι η λειτουργία μεγάλων εμπορικών κέντρων δημιουργεί «καταστροφικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις των παραπλήσιων αγορών», με αφορμή το εμπορικό κέντρο που προωθείται στον Βοτανικό.

Βεβαίως, μια πιο έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβασή της, πριν κατακλυστούν η Αττική και πολλές πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας από ανάλογα κέντρα, θα ήταν καλύτερη για την αξιοπιστία της ΓΣΕΒΕΕ.

Και τώρα που έγινε η διαπίστωση, τι θα ακολουθήσει; Γιατί, για να μπει φραγμός σε παρόμοιου είδους εξελίξεις, χρειάζονται αγώνες. Και, μάλιστα, αγώνες που θα έχουν στόχο ολόκληρο το «πακέτο» της οικονομικής πολιτικής, που ξεκινά από την ΕΕ και τις ρυθμίσεις για την απελευθέρωση της αγοράς και αγγίζει τόσο τη ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλες τις δυνάμεις του «ευρωμονόδρομου».

Γιατί, αν περιμένουν να ...φοβηθεί η κυβέρνηση με μια ανακοίνωση πέντε αράδων, με την οποία ζητείται η αναθεώρηση της νομοθεσίας για την εμπορική χωροταξία, η επόμενη παρέμβασή τους θα περιέχει μακροσκελείς καταλόγους από μικρές επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ