Σάββατο 7 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ
«Ναι» στις μπίζνες της ΠΑΕ

Η καιροσκοπική στάση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα του γηπέδου στον Ελαιώνα, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά κατά τη χτεσινή συνάντηση του Αλ. Τσίπρα, με δική του μάλιστα πρωτοβουλία, με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επανέλαβε, ότι η κατασκευή του γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟ είναι ανεξάρτητη από την ανέγερση του τεράστιου εμπορικού κέντρου του Βωβού και ευχήθηκε σύντομα να δοθεί η οικοδομική άδεια για να προχωρήσει η ΠΑΕ τους σχεδιασμούς της.

Δηλαδή ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, λέει μεν «όχι» στο εμπορικό κέντρο του Βωβού, αλλά την ίδια στιγμή λέει «ναι» στις εμπορικές χρήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟ, τραυματίζοντας τον Ελαιώνα. Ταυτόχρονα, παραβλέπει ότι ο ελληνικός λαός θα πληρώσει βαρύ τίμημα τόσο για την κατασκευή των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, όσο και για τις άλλες υποδομές.

Ο Γ. Σουφλιάς από την πλευρά του έριξε το μπαλάκι στο Δήμο Αθηναίων, λέγοντας, ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει ήδη εγκρίνει το μάστερ πλαν του γηπέδου και τώρα περιμένει από το Δήμο και την ΠΑΕ το φάκελο με τις μελέτες για να εκδώσει την οικοδομική άδεια. Οσον αφορά το εμπορικό κέντρο Βωβού, ισχυρίστηκε ότι ο πρόσθετος συντελεστής δόμησης για να χτιστεί το μεγαθήριο δόθηκε αντί αποζημίωσης σε απαλλοτριώσεις που έγιναν. Ουσιαστικά, θέτει το ψευτοδίλημμα ή θα γίνει και το μεγαθήριο Βωβού μαζί με το γήπεδο ή θα πληρώσει ο λαός πρόσθετα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ