Παρασκευή 6 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΙΚΑΡΙΑ
Πρόγραμμα δράσης για την Υγεία

Κορυφώνεται με συγκέντρωση στις 17 του Μάρτη

Πανικάρια κινητοποίηση στις 17 Μάρτη, με απεργία και συγκέντρωση στον Αγιο Κήρυκο για τις τεράστιες ελλείψεις σε υπηρεσίες υγείας που αντιμετωπίζει το νησί, πραγματοποιούν με αποφάσεις τους το Εργατικό Κέντρο Σάμου, εκπρόσωποι των εργατικών σωματείων, η Ενωση Δημοκρατικών Γυναικών και οι τρεις δήμοι της Ικαρίας.

Την Παρασκευή 27 Φλεβάρη, στο Δήμο Ευδήλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων της Ικαρίας για τα προβλήματα Υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της επαρχίας. Συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή, αποτελούμενη από το Εργατικό Κέντρο Σάμου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ικαρίας - Φούρνων, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ικαρίας, το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας - Φούρνων, την Ενωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας και τους Δήμους Αγίου Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών.

Στα πλαίσια της αγωνιστικής δράσης, οι φορείς αποφάσισαν τη συγκέντρωση υπογραφών, ενημερωτικές συναντήσεις - συγκεντρώσεις στα χωριά και σε τόπους δουλειάς, την πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου, την έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου. Με ανακοίνωσή τους, τα σωματεία καλούν τον ικαριώτικο λαό και τους μαζικούς φορείς να πάρουν μέρος μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις, για αποκλειστικά δημόσιες - δωρεάν παροχές Υγείας και Πρόνοιας για όλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ