Παρασκευή 6 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις για τη Μέρα της Γυναίκας

Για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, προγραμματίζονται από τις ταξικές δυνάμεις οι παρακάτω, ανάμεσα σε άλλες, εκδηλώσεις:

  • Πολιτιστική εκδήλωση διοργανώνουν, την Κυριακή 8 Μάρτη, η Ουκρανική κοινότητα «Η γη του πελαργού» σε συνεργασία με τη Μολδαβική κοινότητα και τις Ρωσικές κοινότητες της Αθήνας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Νομού Αττικής (Γλάδστωνος 3, Στοά Φέξη, 7ος όροφος, Ομόνοια). Θα χαιρετίσει αντιπρόσωπος της Γραμματείας Γυναικών του ΠΑΜΕ. Πληροφορίες στο τηλ. 6947.705005
  • Σύσκεψη διοργανώνει, την Τετάρτη 11 Μάρτη, στις 4.30 το μεσημέρι, στα γραφεία του σωματείου (Γλάδστωνος 3, Στοά Φέξη, 7ος όροφος), η Επιτροπή Γυναικών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής.
  • Η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη γυναικών, την Κυριακή 8 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ στο Αργος.
  • Η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τετάρτη 11 Μάρτη στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 7 μ.μ., με θέμα: «Αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις - Χτύπημα των δικαιωμάτων της γυναίκας». Θα μιλήσει ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, στις 11.30 π.μ., στο Βόλο, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, στο «Σινέ Αχίλλειο». Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα γίνει και προβολή ταινίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ