Κυριακή 15 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας, κατά πλειοψηφία, ενέκρινε σχετική πρόταση και αποφάσισε την επιχορήγηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με το ποσό των 10.000 ευρώ, ως συμβολή του Δήμου Νίκαιας στην ανέγερση του ειδικού κτιρίου για τη διατήρηση των ντοκουμέντων της ιστορικής πορείας του ΚΚΕ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων, ομόφωνα, αποφάσισε να ενισχύσει με 2.000 ευρώ την προσπάθεια του ΚΚΕ για την ανέγερση κτιρίου για τη στέγαση του ιστορικού αρχείου του Κόμματος.

Η Ευαγγελία Τουρπάλη στη μνήμη του συζύγου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΡΠΑΛΗ προσέφερε 900 ευρώ στην ΚΟ Νάουσας του ΚΚΕ.

Το Παράρτημα Ξάνθης της ΠΕΑΕΑ προσφέρει 500 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το Αρχείο του Κόμματος, στη μνήμη των συναγωνιστών τους που έφυγαν από τη ζωή.

Ο αντιστασιακός Νικόλαος Μιχαηλίδης, από Καλλιθέα, προσφέρει 50 ευρώ για το Αρχείο του Κόμματος και για τα 90 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλλιθέας.

Στη μνήμη της ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ, Επονίτισσας και οπαδού του ΚΚΕ, ο γιος της Κωνσταντίνος προσφέρει, μέσω ΚΟ Ροδολείβους, 150 ευρώ για την αγορά γραφείων της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ.

Ο Μιλτιάδης Αντωνιάδης, Αντιστασιακός, προσφέρει στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Νέας Ιωνίας 300 ευρώ ενίσχυση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ