Σάββατο 28 Οχτώβρη 2000 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εις υγείαν

Να μην πίνεις, να μην καπνίζεις, να μην άγχεσαι, να μην τρως κρέας και αν είναι δυνατόν να μην τρως τίποτε... που λέει ο λόγος, είναι μερικές από τις δέκα, και ίσως, περισσότερες εντολές των γιατρών. Για να ζήσουμε, λέει, καλύτερα. Τώρα, πώς είναι δυνατόν με όλα αυτά «μη» να ζεις καλά, δε γνωρίζω. Αλλά, ας είναι, αποφασίσαμε σήμερα να υπακούσουμε στην πρώτη εντολή. Μακριά από το αλκοόλ. Εντάξει, αλλά πώς θα πιούμε στην υγεία σας. Απλώς, θα κάνουμε κοκτέιλ χωρίς οινόπνευμα, από χυμούς φρούτων ή λαχανικών και ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε σόδα, τόνικ ή τζίντζερ έιλ.

Κουπ ο Φρουί (για ένα άτομο): 4 κουταλιές της σούπας πάγος θρυμματισμένος, 4 εκατοστά του λίτρου σιρόπι φραμπουάζ, 4 εκατοστά του λίτρου σιρόπι φράουλας, και τις ίδιες ποσότητες με χυμό ανανά, λεμονιού, πορτοκαλιού και σταφυλιού. Θα τα βάλουμε όλα στο μπλέντερ και όταν το σερβίρουμε θα το διακοσμήσουμε με ροδέλες μπανάνας.

Σελέριους: 30 γραμμάρια ντομάτες, 50 γρ. καρότα, 40 γρ σπανάκι, 50 γρ. Σέλινο, 3 εκ. του λίτρου νερό. Χρησιμοποιούμε το μπλέντερ για να αναμείξουμε όλα αυτά και έπειτα τα σερβίρουμε στο ποτήρι. Τα διακοσμούμε με σέλινο.

Ντάνσες ντιβίιν: Θα βάλουμε στο σέικερ 10 εκατοστά του λίτρου χυμό μάνγκο, 5 εκατοστά του λίτρου χυμό αχλαδιού, 2 εκατοστά του λίτρου χυμό λεμονιού, και σιρόπι φραγκοστάφυλου. Θα το διακοσμήσουμε με μια φέτα από πράσινο λεμόνι, μια φέτα αχλάδι και ένα κερασάκι. Εις υγείαν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ