Κουπ ο Φρουί (για ένα άτομο): 4 κουταλιές της σούπας πάγος θρυμματισμένος, 4 εκατοστά του λίτρου σιρόπι φραμπουάζ, 4 εκατοστά του λίτρου σιρόπι φράουλας, και τις ίδιες ποσότητες με χυμό ανανά, λεμονιού, πορτοκαλιού και σταφυλιού. Θα τα βάλουμε όλα στο μπλέντερ και όταν το σερβίρουμε θα το διακοσμήσουμε με ροδέλες μπανάνας.
Σελέριους: 30 γραμμάρια ντομάτες, 50 γρ. καρότα, 40 γρ σπανάκι, 50 γρ. Σέλινο, 3 εκ. του λίτρου νερό. Χρησιμοποιούμε το μπλέντερ για να αναμείξουμε όλα αυτά και έπειτα τα σερβίρουμε στο ποτήρι. Τα διακοσμούμε με σέλινο.
Ντάνσες ντιβίιν: Θα βάλουμε στο σέικερ 10 εκατοστά του λίτρου χυμό μάνγκο, 5 εκατοστά του λίτρου χυμό αχλαδιού, 2 εκατοστά του λίτρου χυμό λεμονιού, και σιρόπι φραγκοστάφυλου. Θα το διακοσμήσουμε με μια φέτα από πράσινο λεμόνι, μια φέτα αχλάδι και ένα κερασάκι. Εις υγείαν...