Τρίτη 7 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Εξι νέες συγκεντρώσεις αυτήν τη βδομάδα

Αύριο στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή στην Αθήνα

Με τη πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Παρασκευή στην Αθήνα ολοκληρώνεται ο νέος κύκλος κινητοποιήσεων

Eurokinissi

Με τη πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Παρασκευή στην Αθήνα ολοκληρώνεται ο νέος κύκλος κινητοποιήσεων
Με έξι νέες περιφερειακές συγκεντρώσεις οι συνταξιούχοι ολοκληρώνουν αυτή τη βδομάδα τον κύκλο κινητοποιήσεων που εγκαινίασαν από τη Θεσσαλία την περασμένη βδομάδα. Σήμερα Τρίτη συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Πελοπόννησο και την Ηπειρο. Αύριο Τετάρτη στη Στερεά και στη Θεσσαλονίκη (10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) με τη συμμετοχή των συνταξιούχων από Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Την Πέμπτη στις Σέρρες (10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Μέγας Αλέξανδρος») με τη συμμετοχή των συνταξιούχων από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και την Παρασκευή 10 Απρίλη στην Αθήνα.

Για τη συγκέντρωση της Αθήνας (10 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης), οι Συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες των συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΠΕΣ - ΝΑΤ και ΟΤΑ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τρίτη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ (Σωκράτους 23, 4ος όροφος).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ και των Σωματείων Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, έδωσαν χτες συνέντευξη Τύπου. Κατήγγειλαν την πολιτική της λιτότητας και της ακρίβειας για τα λαϊκά στρώματα και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις αντιλαϊκές πολιτικές που ασκούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ σήμερα, του ΠΑΣΟΚ χτες, στο πλαίσιο των οδηγιών της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ