Πέμπτη 9 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΡΑΚΟΣ - ΠΟΛΕΜΗΣ: Την επαναπρόσληψη των 5 εργαζομένων που η εργοδοσία έχει απολύσει τον τελευταίο μήνα, ζήτησε το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας, με χτεσινή παρέμβαση που έκανε στην επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας αντλιών «ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ», στο Κρυονέρι, όπου βρέθηκε και μίλησε με τους εργαζόμενους αλλά και το επιχειρησιακό σωματείο.

ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ: Ολοκληρώνονται σήμερα οι αρχαιρεσίες στο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Χαρτοποιίας - Χαρτονοποιίας - Κυτιοποιίας - Χαρταποθήκης και Επεξεργασίας Χάρτου νομού Αττικής, Πειραιώς και Νήσων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου (Αριστοτέλους 11-15, 6ος όροφος).

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΕΙ-ΤΕΙ: Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι συμβασιούχοι που απασχολούνται σε διοικητικές υπηρεσίες των ΑΕΙ και ΤΕΙ, διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στην Αγροτική απαιτώντας άμεση επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ταμείο Υγείας τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ