Κυριακή 12 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Καταδικάζουν το αντικομμουνιστικό ψήφισμα

Κάλεσμα στις γυναίκες, τις νέες εργαζόμενες, ανεξάρτητα από το πού ανήκουν και τι ψηφίζουν, να καταδικάσουν το αντικομμουνιστικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξισώνει τον κομμουνισμό με το ναζισμό, απευθύνουν Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών του Πειραιά.

Σε κοινό ψήφισμα που εξέδωσαν καλούν τις γυναίκες να καταδικάσουν την αντικομμουνιστική υστερία και στη χώρα μας από μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και από δήθεν «ανεξάρτητα» ΜΜΕ.

«Ο αντικομμουνισμός, αναφέρεται στο ψήφισμα, έχει στόχο ολόκληρο το κίνημα, τις κατακτήσεις μας και τα δικαιώματά μας. Οι γυναίκες που βιώνουμε στο πετσί μας όλες τις αντεργατικές πολιτικές, όλες τις αντιδραστικές θεωρίες, ιδιαίτερα σήμερα που καλούμαστε να πληρώσουμε για την οικονομική κρίση, έχουμε χρέος να μην τους αφήσουμε να γράψουν την ιστορία όπως τους εξυπηρετεί, να μην αφήσουμε να διαμορφώσουν τα μυαλά της νέας γενιάς, των παιδιών μας, όπως εκείνοι θέλουν». Δεν θα επιτρέψουμε καταλήγει το ψήφισμα, να περάσουν οι αντιδραστικές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων που τις στηρίζουν στη χώρα μας.

Το ψήφισμα υπογράφουν ο Σύλλογος Γυναικών Ε' Διαμερίσματος Πειραιά «Η Πρόοδος», η Ομάδα Γυναικών Α' Διαμερίσματος Πειραιά, η Ομάδα Γυναικών Β' Διαμερίσματος Πειραιά, ο Σύλλογος Γυναικών Κερατσινίου «Η Στοργή του παιδιού», ο Σύλλογος Γυναικών Κερατσινίου «Η Κυψέλη», ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ο Σύλλογος Γυναικών Περάματος «Η Εστία της Γυναίκας» και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ