Τετάρτη 15 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομική επιχείριση στα Μέγαρα

Αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν χτες η περιοχή του Αλεποχωρίου Μεγάρων, μετά από καταδίωξη αγνώστου, στη διάρκεια της νύχτας, που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, ήταν ο δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί σε μπλόκο, στην παλαιά Εθνική Οδό στο Αλεποχώρι, έκαναν σήμα σε ένα μαύρο τζιπ να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Από τη στιγμή εκείνη άρχισε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα, κατά την οποία οι αστυνομικοί πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον του αυτοκινήτου. Τελικά, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Ο οδηγός του οχήματος που καταδίωξαν αστυνομικοί στην παραλία του Αλεποχωρίου εγκατέλειψε το όχημα και έφυγε προς το βουνό. Μέσα στο τζιπ βρέθηκαν πέντε κινητά και ένα «Καλάσνικοφ», ενώ οι πλαστές πινακίδες ανήκουν, σύμφωνα με την αστυνομία, σε αυτοκίνητο εταιρείας που εδρεύει στο Περιστέρι. Το όχημα μεταφέρθηκε και εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΕΚΑΜ, ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, που μαζί με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας διεξήγαγαν έρευνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ