Πέμπτη 26 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Αλληλεγγύη στους Κύπριους εργάτες

Ταξικό αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα της Κύπρου, οι οποίοι πραγματοποίησαν χτες τρίωρη στάση εργασίας, αντιδρώντας στα αντεργατικά σχέδια περιορισμού της ΑΤΑ, απέστειλε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Στο χαιρετισμό του το ΠΑΜΕ δηλώνει την υποστήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων της Κύπρου, που όπως τονίζει διατρανώνουν «την αποφασιστικότητά τους για αγώνες διαμαρτυρίας και αντίστασης».

«Είμαστε σίγουροι πως σε κάθε μεριά της Κύπρου, άνθρωποι κάθε ηλικίας και δουλιάς, θα αντιταχθούν αγωνιστικά και αποφασιστικά για να μην περάσουν οι αντεργατικοί σχεδιασμοί φαλκίδευσης της ΑΤΑ. Ο ταξικός αγώνας θα μας βρίσκει ενωμένους και αλληλέγγυους Ελληνες και Κύπριους εργάτες, αγρότες, νεολαία, κόντρα στα συμφέροντα του κεφαλαίου, του ιμπεριαλισμού και των εκπροσώπων τους, όποιοι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται», σημειώνει το ΠΑΜΕ και καταλήγει: «Μ' αυτήν την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε ακόμα μια φορά, την πλήρη υποστήριξή μας στον αγώνα σας και να απευθύνουμε τα θερμά συναισθήματα αλληλεγγύης στους εργάτες της Κύπρου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ