Πέμπτη 23 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑμΕΑ: Κάλεσμα στους γονείς και κηδεμόνες Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 17 Μάη 2009 στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος) απευθύνει ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων. Η προσωρινή διοικούσα υπογραμμίζει ότι εγκρίθηκε η σύσταση και το καταστατικό του συλλόγου, που αποτελεί μεγάλο βήμα της ενοποίησης της δράσης και του αγώνα των γονέων και κηδεμόνων των ΑμΕΑ για τα δικαιώματα των οικογένειών τους. Καλεί τα μέλη του να διακινήσουν την πρόσκληση και την αίτηση εγγραφής στο περιβάλλον τους, στο θεραπευτήριο, στο ειδικό σχολείο και το χώρο εργασίας.

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Σε μαζική συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές της Πανελλήνιας Ενωσης Γεωπόνων ΔΥ (ΠΕΓΔΥ), που θα διεξαχθούν στις κατά τόπους Νομαρχίες στις 28 του Απρίλη, καθώς και στην εκλογοαπολογιστική της συνέλευση, καλεί τους γεωπόνους του Δημοσίου η Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση - Συνεργαζόμενοι. Στην εκλογική της διακήρυξη η ΕΣΑΚ-Σ καλεί τους γεωπόνους να απορρίψουν τις λογικές της συναίνεσης, του συμβιβασμού και των στημένων διαλόγων, που κυριαρχούν στο συνδικαλιστικό κίνημα, να παλέψουν για την προάσπιση και διεύρυνση των κατακτήσεών τους ως εργαζομένων και επιστημόνων, αλλά και να εναντιωθούν σε κάθε αντιαγροτική Οδηγία και κανονισμό της ΕΕ - συνολικά στην πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ: Προειδοποιητική 4ωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη (23/4/2009) από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 π.μ., οι εφημεριδοπώλες της Αθήνας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Εφημεριδοπωλών Αθηνών. Προχωρούν σε αυτή την ενέργεια μετά την αλλαγή του τρόπου αμοιβής των εφημεριδοπωλών από τα Πρακτορεία Διανομής Τύπου «ΑΡΓΟΣ ΑΕ» και «ΕΥΡΩΠΗ ΑΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ