Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ναρκω-κουλτούρα δε θα περάσει!

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ
Από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ
Mε αφορμή το ναρκω-φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ καλεί το λαό και τη νεολαία της Δυτικής Αθήνας να καταδικάσουν τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι στα εργατόπαιδα δεν λείπουν τα ναρκωτικά, αλλά τα δικαιώματα στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή, που πρέπει αγωνιστικά να διεκδικήσουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Η ΚΝΕ καλεί το λαό και τη νεολαία της Δυτικής Αθήνας να καταδικάσουν τη διοργάνωση του 5ου "Κανναβικού Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ", από διάφορους ψευτο-"Οικολόγους" των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και "ΜΚΟ" στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης". Στόχο έχουν πρώτα απ' όλα τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι πρόκληση η προβολή της ναρκω-κουλτούρας στην καρδιά της Δυτικής Αθήνας.

Οι νέοι δεν έχουν ανάγκη από ουσίες για να ζήσουν, έχουν ανάγκη να απολαύσουν την ουσία της ζωής. Στη νεολαία, ιδιαίτερα στα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων που ζουν στη Δυτική Αθήνα, δεν λείπουν τα ναρκωτικά. Λείπουν το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, στη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, λείπουν οι χώροι άθλησης και πολιτισμού, ο δημιουργικός ελεύθερος χρόνος. Ολα αυτά, τους τα στερεί χρόνια τώρα η πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στελέχη τους διαφημίζουν την ελεύθερη χρήση, διαχωρίζουν τα ναρκωτικά σε "σκληρά" και "μαλακά", διαχωρίζοντας τις αιτίες τους σε "σκληρές" και "μαλακές".

Η ΚΝΕ παλεύει στο πλευρό του ΚΚΕ, μαζί με τη νεολαία, για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά. Είναι ψέμα ο ισχυρισμός τους ότι "η απαγόρευση κάνει επικίνδυνα τα ναρκωτικά". Τα ναρκωτικά δεν έχουν θέση στη ζωή μας, γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνα.

Καταγγέλλουμε τους δημάρχους Ιλίου (Ζενέτο), Καματερού (Καμαρινόπουλο) και Αγ. Αναργύρων (Σαράντη), όλοι τους στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνοι για τη διαχείριση του πάρκου, που φιλοξενούν το φεστιβάλ της ναρκω-κουλτούρας, τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που το προπαγανδίζει. Είναι οι ίδιοι, που εδώ και χρόνια απορρίπτουν το αίτημα του ΚΚΕ και απαίτηση της νεολαίας της περιοχής, για τη διοργάνωση Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" στο συγκεκριμένο χώρο. Γι' αυτούς και την πολιτική τους επικίνδυνο είναι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ και όχι τα ναρκωτικά. Η νεολαία δεν διαλέγει το δρόμο της φυγής από τη ζωή, αλλά το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής. Να πάρουν απάντηση! Η ναρκω-κουλτούρα δεν θα περάσει»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ