Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εργοδοτικός συνδικαλισμός

Παρακάλια προς το υπουργείο Ανάπτυξης να... «ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών με πληθυσμό άνω των 50 μαθητών να καταθέσουν τον κατάλογο των διδάκτρων τους κατά την κατηγορία υπηρεσιών των δύο τελευταίων ετών προκειμένου να είναι δυνατή η διακρίβωση του ύψους των αυξήσεων»... κάνει η ηγεσία της ΟΙΕΛΕ! Θέλουν να εμφανίσουν ότι τάχα αντιπαλεύουν τις αυξήσεις των διδάκτρων, γι' αυτό παρακαλούν το υπουργείο, να παρακαλέσει τους ιδιοκτήτες... να τους ενημερώσουν!

Κόπτονται για τις αυξήσεις και το λαϊκό εισόδημα, ποιοι; Αυτοί οι ίδιοι, που για τους καθηγητές σ' αυτά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, υπέγραψαν σύμβαση μηδενικών αυξήσεων αορίστου χρόνου. Είναι σα να λέμε ότι ένα σωματείο σε ένα εργοστάσιο, αντί να παλεύει για τις αποδοχές των εργαζομένων που εκπροσωπεί, πάει στο σούπερ μάρκετ να δει πόσο πουλιούνται τα προϊόντα του εργοστασίου!

Να το πούμε θράσος, υποκρισία, κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό; Ισως δε χρειάζονται καν χαρακτηρισμοί. Η στάση τους μιλάει από μόνη της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ